Hoe kan ik het wachtwoord wijzigen van mijn e-mail?

Volgen

Wachtwoord wijzigen voor gebruikers van een IMAP mailbox

Een wachtwoord kunt u zelf wijzigen door in te loggen op de webmail via https://webmail.prodacom.net

1. Ga naar 'Instellingen' rechts bovenin het scherm;
  2. Ga naar 'Wachtwoord' in het instellingen menu;
  3. Vul uw huidige wachtwoord in en bevestig twee keer uw nieuwe wachtwoord.

Er is een sterk wachtwoord vereist. Voer 8-16 tekens in. Gebruik geen veelvoorkomende woorden of namen, maar een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen.

Vanaf nu kunt u inloggen met uw nieuwe wachtwoord. Vergeet niet om het nieuwe wachtwoord op al uw apparaten in te voeren.

Wachtwoord wijzigen van een Office 365 mailbox

Een wachtwoord kunt u zelf wijzigen door in te loggen op de webmail via https://portal.office.com

1. Ga naar 'Instellingen' rechts bovenin het scherm
  2. Kies voor 'Wachtwoord / wijzig uw wachtwoord' in het instellingen menu;
  3. Vul uw huidige wachtwoord in en bevestig twee keer uw nieuwe wachtwoord.

Er is een sterk wachtwoord vereist. Voer 8-16 tekens in. Gebruik geen veelvoorkomende woorden of namen, maar een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen.

Wachtwoord wijzigen voor @dbinet.nl, @prodacom.nl en @psmail.nl accounts

Voor gebruikers met een e-mailadres eindigend op @dbinet.nl, @prodacom.nl en @psmail.nl is het niet mogelijk om via de webmail het wachtwoord te wijzigen. Neem voor een wijziging contact op met onze helpdesk (088-2228585).

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen